جزئیات قرعه‌کشی فروش خودرو‌های وارداتی/ ثبت درخواست ۹۵ هزار نفر برای ۱۰ هزار خودرو قیمت انواع برنج در میادین و بازار‌های میوه و تره بار اعلام شد پیش بینی قیمت طلا و سکه فردا یکشنبه ۱۹ مرداد ۱۴۰۴ معتمدیان: تبعیض منطقه‌ای در قطعی برق وجود ندارد / افزایش ساعات قطعی برق خارج از برنامه به علت فشار به شبکه برق است ازسرگیری پرواز‌های منظم باکو–تهران از اول سپتامبر رئیس کمیسیون عمران مجلس: خط انتقال آب طالقان مهرماه به تهران و البرز می‌رسد پیش‌بینی قیمت طلا و سکه فردا پنجشنبه ۱۶ مرداد ۱۴۰۴ / بازار طلا همچنان تحت تاثیر دلار طرح جدید فروش اقساطی خودرو ریسپکت مرداد ۱۴۰۴ + شرایط فروش قرعه کشی ایران خودرو آغاز شد + آمار تالار شیشه‌ای قرمز شد/ یازدهمین افت پیاپی بازار سرمایه طلای بورسی از مالیات بر عایدی سرمایه معاف شد وزیر راه: کاهش تراز آب خزر معیشت ساحل‌نشینان و کشتیرانی را تهدید می‌کند مدیرکل صمت استان تهران: امسال سال سختی برای بخش صنعت است دستور بانک مرکزی برای فعالیت شبانه‌روزی ۴ بانک مجوز پرواز هواپیما‌های MD به نجف صادر شد

امکان ثبت شکایت برای عودت قسط اسفندماه «وام ازدواج»

مدیرکل دفتر برنامه‌ریزی و توسعه اجتماعی جوانان با اشاره به پیگیری‌های معاونت جوانان جهت عودت اقساط تسهیلات ازدواج جوانان، از معرفی سامانه‌ای از سوی بانک مرکزی برای ثبت شکایات در این خصوص خبر داد.
تاریخ انتشار: ۱۰:۴۵ - ۲۳ فروردين ۱۳۹۹ - 2020 April 11
کد خبر: ۴۰۱۰۷

به گزارش راهبرد معاصر؛ اعظم کریمی با اشاره به بخشنامه بانک مرکزی مبنی بر تعویق سه ماه بازپرداخت تسهیلات قرض الحسنه همزمان با شیوع کرونا در کشور گفت: با توجه به اینکه وام ازدواج جوانان نیز از جمله تهسیلات قرض الحسنه در کشور است، این بخشنامه مشمول این وام نیز شده است.

 


وی با اشاره به اینکه برخی از بانک‌های عامل در اسفندماه نسبت به کسر این اقساط اقدام کرده بودند، اظهار کرد: با تاکید مجدد رئیس بانک مرکزی و پیگیری معاونت جوانان در این خصوص بنا شد تا بانک‌های مذکور نسبت به بازگشت این مبلغ به حساب افراد اقدام کنند. همچنین معاونت جوانان در خصوص پیگیری مواردی که این مبلغ به حساب آنان بازگشت داده نشده بود؛ پس از دریافت گزارش و تماس‌های فراوان موضوع را به صورت مکتوب و تماس‌های مکرر با بخش‌های ذیربط از بانک مرکزی پیگیری کرد.


مدیرکل دفتر برنامه‌ریزی و توسعه اجتماعی جوانان با اشاره به اینکه بنابر بخشنامه بانک مرکزی، بانک‌ها می‌بایست اقساط تسهیلات ازدواج را در ماه‌های اسفند، فروردین و اردیبهشت ماه پس از پایان دوره بازپرداخت اقساط دریافت کنند، گفت: براساس گزارش‌های رسیده به این دفتر تعدادی از بانک‌ها نسبت به اجرای این بخشنامه عمل نکرده بودند و با توجه به گزارش‌های ارسالی نیز اقساط وام‌ها را عودت نداده بودند.


کریمی در ادامه توضیح داد: براین اساس با توجه به ضرورت اجرای این بخشنامه این معاونت نسبت به ارسال نامه‌ای به بانک مرکزی اقدام کرد تا در شرایط اقتصادی کنونی همراهی لازم با جوانان صورت بگیرد. همچنین اهتمام بانک مرکزی و پیگیری‌های دفتر برنامه‌ریزی و توسعه اجتماعی جوانان موجب شد تا سامانه به آدرس www.cbi.ir برای ثبت شکایات احتمالی در این خصوص معرفی شود./ ایسنا

ارسال نظر
آخرین اخبار